SALTSPA & YOGA MED INARBETAT VARUMÄRKE
OCH GOTT RYKTE

Beskrivning

Med stort nöje presenterar vi denna Spa- och hälsoanläggning med inarbetat varumärke och gott rykte. Spat är belägen i Gamla stan, Stockholms historiska centrum, där man får möjlighet att dra nytta av stadens bästa butiksläge och skapa en imponerande exponering för sin verksamhet. Lokalen är perfekt placerad med stora skyltfönster som vetter mot Kornhamnstorg med ett högt kundflöde från morgon till kväll.

Butiken är disponerad över två våningar, som ger er en unik möjlighet att nyttja lokalen på bästa sätt. En lyxig entré välkomnar in till smakfullt inredda butiksyta med fördelaktig planlösning. En trappa ner leder oss vidare till salt rummet, yoga rum, omklädningsrum samt WC med dusch.
I källarvåningen finns även ett modernt mini kök och förrådsutrymme. Från entrén leder en trappa upp till ytterligare två fina behandlingsrum i charmig miljö med varierande storlekar.

Här jobbar du i den vackra gamla staden, som är omgiven av vatten, är stadens överlägset viktigaste attraktion med sina slingrande medeltida gator, pastellfärgade hus, det kungliga slottet och magnifika kyrkor och palats. Här hittar man även några av Stockholms bästa restauranger och caféer, ett rikt urval butiker och all tänkbar service.

Missa inte denna möjlighet.
Välkomna att boka visning med ansvarig mäklare.

Hyresdeposition kommer begäras.


Fakta

Pris              1 595 000 SEK
Yta               192 kvm
Hyra             52 615 SEK/mån exkl.moms
Lokaltyp       SPA/Skönhet


Kontakt

Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt
sker genom ansvarig mäklare på tfn 076 405 58 52
Mail: monika@skoglundsformedling.se 


ALLA BILDER

KARTA

KONTAKTA OSS

Skoglunds Företagsförmedling

Forumvägen 14, 11 TR

131 53 Nacka ( Nacka Forum)

-

monika@skoglundsformedling.se